QT 4.7.3 + Mobility 1.1.2 FOR S60v5 S^3


Stdcpp(标准C + +常用库)

  • OpenC_SSL (Open C LIBSSL 常用库)
  • PIPS (PIPS Installer)
  • Qt (Qt libraries)
  • QtWebkit (QtWebkit library)

Qt is a cross-platform application and UI framework that allows developers to write applications once and deploy them across many desktop and embedded operating systems without rewriting the source code.
New version of Qt features QML, an advanced new declarative programming language, and significant performance improvements.

New way of developing Qt apps
A key feature of Qt 4.7 is QML (Qt Meta-Object-Language), an easy to learn, declarative language that ‘describes’ the interface of a program and how it behaves. It will be instantly familiar to developers who prefer scripting type languages such as Javascript and it allows UI designers and developers to work together in an iterative approach.

Improved performance, quicker apps
Qt 4.7 includes significant performance improvements that make applications and user interfaces run faster and smoother.

Examples of these improvements include:

  • New hardware [U]accelerated compositing in QtWebkit has accelerated QtWebkit animation rendering by 31% over Qt 4.6.0, resulting in “snappier” user interfaces
  • In benchmark *s of popular websites, Facebook pages scrolled up to 67% faster, and other, less complicated pages scrolled on average 350% faster* due to significant scrolling speed improvements in QtWebkit
  • The new QStaticText class makes text render more than twice as fast as in Qt 4.6
  • The QPainter engine makes it possible to draw particle systems more efficiently in OpenGL

Package includes:

  1. Stdcpp (Standard C++ library Common)
  2. OpenC_SSL (Open C LIBSSL Common)
  3. PIPS (PIPS Installer)
  4. Qt (Qt libraries)
  5. QtWebkit (QtWebkit library)

Download :

 

Post by

  1. nitip ea mas

    Tema keren untuk hapemU:

    iPhone 4 buat Nokia s60v5-s60v3 all screen
    HTC senze buat nokia s40 X3 dll
    iPhone style buat nokia s40 C3 dll
    Windows 7 buat nokia s40 5300 dll

    Semua ada di sini
    http://akbarn4.wordpress.com

    • Sip, segera meluncur…

  2. Harus pakek translater niih.. Mantap nii infonya.. Titip lapak bro http://wahyudijdn.wordpress.com/2011/04/12/membuat-gambar-background-pada-apliksi-java/

    • Soalnya lagi banyak tugas sklah brother…
      Jadi males translatenya…!
      hhehehe…

  3. saya pake ini mlh lmot. hhe……
    bro. cfwnya ud jd?

    • Masih ada beberapa bug brother…

    • 1noel
    • April 12th, 2011

    gunanya apa bro..?

    • Buat njalanin aplikasi yang berbasis QT

    • Gal4ktus
    • April 19th, 2011

    QT yg instal di E udah ada, repacked by hegazy kl ga slh…

    • Baronlay
    • Juli 23rd, 2011

    Aku pengen aplikasi dj turntable dimaenin tp slalu gagal ya bro, beberapa versi qt uda ku xuba tp selalu ndak mau ke buka apliksinya, uda cuba turntable v1.12 & 1.13 jua gagal mulu, apa permasalahannya ya? Hp ku n5800 bro, muhun solusi dari anda ya,, terus apakah sama aja bila ku pake qt repacked yg terinstal di mmc? Nah sekarang qt mobility ku ndak bisa dihapus lho di manajer aplikasi nya, gagal menghapus warning nya, padahal qt sekutu nya dah aku hapus,, pengen banget se dengan aplikasi dj nya tu, keren kayak e hehe terus koq file qt s60v5 ne gd amat bro ampe 35mb? Emang iinya apa aja ya? Makase ya bro atas perhatian anda,,

    • Baronlay
    • Juli 23rd, 2011

    Udah dua kali download file zip buat s60v5 tapi ndak bisa dieksrak terus bro, apa gerangan yg terjadi dengan file zip e ya hmmm file rusak kata e,, kuneksi lancar koq pas download e, en dah full download e,,

    • brother symbian
    • September 12th, 2011

    dwonload aja disini bro http://www.mediafire.com/?c6216k9iba2klcb

  4. sayang banget ya update QT terbaru tidak support symbian ^1 s60v5,

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: